Lilla Sigge

Stackars Sigge tror att han e sååå liten.
 
Ingen bäbis ännu :( Lär ju inte komma någon inatt heller. Så Daniel får nog stå ut me mitt gnällande i några dagar till. Medans alla väntar så tycker jag att våra familjer kan ta o skaffa Skype så att man kan videochatta när ungen e ute. När ni gjort de så säg till så skickar vi våra uppgifter. Jag tycker speciellt att Madde kan fixa det nu på direkten för hon e ju ändå vaken :D
 

Ingen jävla unge ännu!

Ingen bäbis än. Tyvärr, fett tråkigt att vänta. Har mega massa ont, kan fortfarande inte göra annat än att ligga o gnälla. Hoppas de sätter igång snart iallafall. Imorrn e sista besöket hos barnmorskan, hoppas hon skickar upp oss direkt till förlossningen om inget händer inatt. Börjar bli lite tråkigt. Ja gillar inte att vänta, och jag vill veta nu hur ungen ser ut. Är även sååå jävla sugen på redbull som ja inte får dricka nu.


Smärta

Nu tycker jag att hon kan komma ut!! Jag kan inte sitta upp längre, kan heller inte gå eller stå. Det trycker så mycket neråt och gör så ont. Och de blir bara värre. Ska de behöva va så här? Tycker att de kan va dags ikväll, jag har tröttnat på att ligga i sängen o gnälla. De e fett tråkigt :(

Upplands Väsby

Helgen i bilder.


En vecka

En vecka kvar! Tiden går alldeles för snabbt nu. Ändå så känns de som om allt bara är en dröm. För overkligt för att vara sant. Idag blir de en sista sväng på stan innan hon e utklämmd. Har lite problem att gå utan att vilja lägga mig ner på marken o skrika rätt ut av smärta. Men jag ska pina mig en timme iaf, för lite shopping till mig själv.


Uppdate

Imorrn bär de av till Upplands väsby. Får se hur de går, kan ju knappt gå till affären längre utan att gråta av smärta. Känner mig som ett sumo även att ja som tur är inte gått upp så mycket. Ligger just nu på plus 8kg, lär nog inte bli mer än så heller. Skönt! Hoppas bara att de e över snart, men ja kniper tills vi e tillbaka i norrköping igen. Vi har ju redan tagit oss en titt på förlossningen här :) Så där känner man sig som hemma.
Hoppas verkligen att ungen inte är så stor som den förväntas vara. Vill inte klämma ut en 4,5kg unge. Det är just nu min största rädsla. Allt annat e klart, o vi e redo. Tror jag :S

Bäddat för trubbel

Idag har jag o Emma bäddat vaggan så den är klar, nu saknas det bara nån som sover där. Väntan lär dock inte bli så lång, bara 17 dagar kvar tills hon är beräknad. Vi får väl se hur hon är på att hålla tiden. Utöver det så är det snart dags för lite mer bläck under huden, på fredag bär det av mot Teds Tattoo i Upplands Väsby för att gaddas tillsammans med morsan :)


Flugjävlar

 
Väck aldrig en gravid kvinna. Speciellt inte om du e en fluga. Jag som inte änns kan döda myror, utan att ha dåligt samvete letade fram den elektriska flug mördaren. Satt med horn i pannan och hoppades att flugjäveln hade stor familj. Mina hormoner är wait for it... AWESOME!!
 

20 dagar

 
20 dagar kvar nu! Snart e hon här. Tycker tiden går alldeles för snabbt nu. Men ändå så önskar man att den kunde gå lite fortare :) Ibland e de FÖR jobbigt att va så här fet.

Spelnörd?

På kvällarna spelar jag å Emma spel som Othello och Kalaha, fast jag vill igentligen spela Diablo. När vi spela ligger Sigge alltid nära eller gör nåt för att irritera oss.


Matlagning

Idag serveras hårdkokade nappar.


Kvavt.

Ogillar starkt att det ska vara så kvavt hela tiden. Längtar verkligen till hösten då det blir lite kyligare ute. Samt att ungen e utklämd så man kan bli normal igen. Alla hemska hormoner som fuckar mitt humör ordentligt, och min hud ska man inte änns nämna. Hud o hår är totalt kaos. Ska bli skönt när allt e över, börjar tröttna rejält på att va på smällen.
/Emma

Fuck you.

Fuck you myggbett. Fuck you värme. Fuck you malaco reklam unge som ska skita i va fan din pappa äter på. Och fuck you Harry Potter ungjävlar på gården! Älskar hur mycket saker man hatar nu :)

Morgonmys.

Morgonmys med min lilla familj.


Redo?

 
BB-väskan är nästan färdig pakad. Alla bäbis kläder i minsta storleken är tvättade. Vaggan ska bäddas i helgen. Vagnen är hämtad. Lite små fix här hemma bara. Så man kan väl säga att på måndag då kanske jag e redo. Inte för att ja tror att man blir riktigt redo föränns ungen e utklämmd, knappt då heller. Även om jag tagit hand om ungar i hela mitt liv så kan ja ju inte direkt lämna tillbaka den här när den blir jobbig :O Så ja hoppas verkligen att vi inte har skapat ett monster!
/Emma

Jorgubbar och morrhår

Idag bakade Emma en smarrig Jordgubbspaj, Sigge gillade den inte men lite grädde ville han ha iaf.
Självklart gav jag han lite extra, nu är han mest sur å grinig men det var det värt :)
Lägenhetsfixet löper på, idag har jag tex. kopplat in digitalboxen så vi slipper alla bondeprogram.
Det går sakta men säkert framåt, igår borrades det och monterades gardinstänger och hängdes upp gardiner, typ 7år sedan jag senast hade gardiner i köket.
 

28 dagar senare....

 
Nu e det endast 10% kvar. Lite läskigt, känns lite som en zombie film då man inte vet vad som väntar om ca 28 dagar. Det är iallafall skönt att det inte är så lång tid kvar nu, det börjar bli lite väl jobbigt. Sömnlösa nätter, smärta lite överallt, humöret på topp :) Men ja njuter lite extra ändå innan de e dags att klämma.
/Emma

Nya tider, en NY Blogg

Sådär då, då var min och Emmas babyblogg startad.
Här kommer det postas bilder och jox på vår Dotter som är beräknad
att födas 1a Augusti. Vi kommer försöka uppdatera med nån ny bild varje vecka,
inte så mycket text utan nästan uteslutande bilder.
 
//Daniel

RSS 2.0