Onsdag

Kusin Madde är jätte rolig :)


Barnakuten... Igen :(

Idag var ingen bra dag för vår älskling. Wilma har varit väldigt trög i magen sedan vi tvingades byta modersmjölksersättning, efter 2dagars intensivt krystande utan nåt bajs så började vi bli rejält oroliga. Inte vart det bättre när Wilma klämde så hårt att hon sprack i rumpan, fort upp till akuten för bedömning av skadorna. Såren var som tur var bara ytliga och Wilma fick 4dubbel dos av lavenemang för att lösa proppen. Det gör verkligen ont i pappahjärtat när man ser sin dotter lida som hon gjort idag. Tur att allt löste sig till slut och efter drygt fyra timmar på sjukan så var Wilma återigen på bra humör. :)


Skum unge

Den här damen kan inte somna om hon inte har en filt över huvudet :) känns lite farligt, man får koll extra många gånger så att hon andas.


Sörping

Klädd o klar för shopping i Söderköping


Krogen

En timme klarade vi att va ute :) krogen sög. Men nu har ja vart ute iallafall. Dröjer nog några månader innan de sker igen.


Veckans Wilma


Fredag

Det blev ingen promenad för vår del. Vi hamnade på barnakuten istället. Wilma har vart mega trött i några dagar, spyr konstant och äter jätte dåligt. Märkte även att urinet blitt mörkare så ja ringde 1177 som skicka upp oss till akuten. De liksom jag misstänkte bla vätskebrist. Vilket inte är konstigt när hon ej får i sig någon mat.
Doktorn misstänkte reflux, vilket är att magmunnen ej är färdigutväcklad. Så nu ska Wilma äta specialmat. På två veckor så har hon gått upp 1 hg så ja hoppas detta hjälper.


Godmorgon

Snart är det dags för mig och Wilmis att ge oss ut på promenad (läs shoppingrunda).


Till Fiskfarmor

Wilma gillar att kolla på akvariefilmer, verkar som Farmor får en bra TVtittarkompis //D


Babblarn

Wilma babblar för fullt. Jag undrar vad hon pratar om? När Ängslige Egon är på tv då tjuter hon av glädje :) riktigt kul o höra.


Bästa vänner

Är det såhär ser två blivande bästa vänner ut?


Lördag!!

Längtar tills på lördag, då ska jag gå ut och ta EN öl. Jag tänker ej dricka mig full, får dåligt samvete bara om ja tar en klunk alkohol även om ja ej ammar längre.
Det är första gången ja kommer att vara ifrån Wilma sedan BB. På BB så tog dom henne ifrån mig i 4 timmar så att jag skulle få sova. De var den längsta natten någonsin! Jag trodde att nån psykopat sköterska hade kidnappat Wilma och att nån skulle komma in på rummet och säga att jag aldrig fött barn!
Hm undra hur de här ska gå, kanske ska stanna hemma istället :)


Tisdag


Sover sött


Pappamys rockar!


Musjägaren

Idag har varit en bra dag, Wilma verkar lite piggare trots sin förkylning. Hon gillar att leka med Sigges mus, hon håller den i svansen å skakar lite ibland.
Jag han även med att gå på fotboll å se IFK besegra Elfsborg med 2-1 och nu så har Emma bakat äppelpaj som står i ugnen. Hon säger att hon var sugen på paj men jag tror hon igentligen gör det för att hylla härliga IFK :)


Bloggtorka

Sjukdom, stresstäda och rensa hela lägenheten innan mäklare kommer o kollar, försöka bli friska, andas, sova, julklappsshopping, dopplanering, socialtliv (finns ej), fotboll (blä), jobb, för tjocka fingrar för iphone.
Lite av hur vårt såkallade liv ser ut just nu. Men bilder hinner ja ju ta ändå :)


Galning

Den här ungen börjar bli farlig nu. Hon sätter sig upp själv, fast hon egentligen inte orkar. Sånt här ska man väl inte behöva oroa sig över nu? Hon e ju bara två månader. Skratta har hon oxo börjat med lite smått. Nästa vecka kommer hon väl springa runt här, tycker de går lite väl fort nu. Hon är inte min lilla bebis längre. Hon är min stora bebis!


Sjukling

Första förkylningen men lika glad ändå :)


Onsdag...tror jag?

Idag har inte funnits någe ork till nått. Ögonen har typ gått i kors. Skönt att Wilma har vart snäll idag och mest myst eller lekt. Hoppas på en friskare dag imorrn så man kanske orkar gå ut och gå lite.


Bubbelbabbel

Wilma pratar allt mer och gör fler konstiga ljud hela tiden, men roligast är det vara att blåsa bubblor med saliven. Hennes humör är väldigt varierat, babblar å är glad ena sekunden för att den andra skrika slut på all luft så hon blir röd som en tomat. Måste vara jobbigt att ha sådana humörsvängningar varje dag. //D


Måååånda...Zzzz

Förkylning i stugan. Hoppas Wilma klarar sig bara.


Full fart

Trött barn, trött mamma och trött pappa, men väldigt skoj. Denna helg bar det av tidigt på lördagen för att besöka Underbara Barn mässan i Älvsjö, synd att det inte bara var vi som tänkt det. Folk som kör som idioter å tränger sig i bilköer får mig verkligen att bli förbannad. Tur att man blev på gott humör när man väl kommit in på mässan. Mycket gratisgrejer å annat kul att se, bra sällskap i form av Fiskfarmor gjorde saken än bättre. Många julklappar planerades. Snackade lite snabbt med fd. Slitzmodellen Hanna Graaf som tyckte wilma var väldigt söt. Kvällen å natten spenderades i Väsby hos Fiskis å farfarRobert. På hemvägen besöktes även Wilmas Farfar å FasterElin. Elin bjöd på dansuppvisning med sitt Wii. Nu har vi precis handlat lite mat å Wilma provade halloweenmasker :)


Söndag

Äntligen hemma!
Det har vart en lång helg för Wilma. Mycket bilåkande och mycket nya intryck= övertrött bebis som är supergrinig.
Nu är det massa mys som gäller så att Wilma kan slappna av.


Mässa

Idag har vi vart på UnderBara barn mässan i sthlm. En trevlig dag me massa spännande att se, både för oss och för Wilmis. Bäst var MAM montern. Vi tog med vår trasiga bröstpump dit. Vi betalade nästan 600kr för den och den gick sönder efter en vecka så lite besvikna blev vi. Men där erbjöd de sig att skicka iväg pumpen till deras tekniska avdelning i utbyte mot värdekuponger eller att vi fick plocka på oss lite saker för samma värde på plats. Mycket mer än va vi förväntat oss, men vi plocka på oss allt möjligt.
Nu övernattar vi i Upplands väsby hos fiskfarmor och farfar Robert.


Bvc

Nytt besök på bvc idag. Wilma väger nu 5920g och är ca 60cm. Hon går nu upp som hon ska och bvc tanten hade inget att klaga på.
Hon fick även beröm för att hon är starkare i nacken än hon bör vara. Men de e klart hon e, så envis som hon e och ska sitta hela tiden.
Nästa besök blir om några veckor, då är de dags för första sprutan :S


Ingen jävla kille

Varför tror alla att det är en kille bara för att kläderna är gröna och blå? Så jävla tråkigt att folk bara antar att det är en kille. Svårt att fråga liksom! Sluta anta.


Tv

Att kolla på tv är spännande :)


Arga Emma igen!

Ett jävla klagande på att vi bär runt på Wilma för mycket! Vi gör väl va fan vad vi vill. Wilma gillar inte att ligga ner själv, hon vill oftast va i famnen eller att man ligger/sitter brevid. Jag tänker fan inte låta henne ligga o skrika tills hon blir blå, och det är mitt beslut. De ända som har rätt att klaga är väl vi som är hennes föräldrar och det är även vi som beslutar vad som är bäst för henne. De här med att uppfostra vår dotter, de klarar vi själva. Tack!


Envis

Wilma tror att hon är starkare än va hon är. Hon vägrar att ligga ner! Här ska de sittas, hon kommer upp en bit sen rammlar hon åt sidan och blir sur för att man lägger henne ner. Hon ger sig inte föränns hon får sitta upp.
Skulle jag lämna henne liggandes så skulle hon säkert komma på nått knep att komma upp ändå. Envisa unge :)


2 månader

Idag blir vår bebis 2 månader! Grattis Wilma <3


Vunnit

För första gången sen ja va liten så har jag äntligen vunnit något! Jag vann fribiljett/biljetter till Underbara barn mässan :) Inga miljoner men va fan, ja vann ju något. Ja e ju överlycklig, och de e Wilma med :)


TV tittande

Wilma blir mer o mer intresserad av att se på TV, just nu så är KungFu Panda så intressant att man dregglar stora slemmiga droppar :)

Jag skulle ta en fin bild på mig å Wilma men det blir inte alltid som man tänkt sig.


Snälla Wilma

Idag har Wilma gjort sin första goda gärning! Vi var på fiahemmet (katthemmet) och lämnade en hel platta kattmat.
Att skänka är något Wilma kommer få lära sig att göra. Hon kommer att ha en sparbössa med tre alternativ, spara, slösa och skänka. En liten del av månadspengen ska alltid gå till skänkabössan.


Dop

Idag var vi och bokade tid för dop. Vi valde att ha det i mitten av februari. Exakt tid och plats kommer på inbjudan om några månader. Ute i lite väl god tid kanske, men va fan ja köper ju julklappar på sommaren :)
Vi var även på besök på öppnaförskolan. Väldigt trevlig personal, och många nya kompisar till Wilma. Det blir så tråkigt i längden att bara sitta hemma, så att gå dit blir nog nyttigt både för mig och Wilma. Daniel får följa med när han är ledig :)


2 månaders kontroll

Idag va de 2 månaders kontroll på bvc. Det var en läkare med som kollade lite allt möjligt. Hon kom fram till att Wilma är helt perfekt! Den ända anmärkningen hon fick var på vikten, hon har inte gått upp tillräckligt mycket. Jag som tycker hon äter oss ur huset! De blir att räkna ut minsta lilla hon äter och gå på ny vägning nästa vecka.


3 okt

Wilma blir mer o mer lik sin pappa. Inte bara när de gäller utseende. Den här lilla damen har vart riktigt gasig idag, ibland undrar man om de ligger en liten gubbe i mitt knä.


Imse vimse...

Hela vårat hus är invaderat av terrorspindlar, under varje fönster, vid varje balkong och i varje litet skrymsle så finns det en där. Utmed hela garagetaket sitter dom å dinglar i sina små trådar, nästan lite äckligt.
Hoppas vi hunnit flytta härifrån innan Wilma tror dom är godisar.


Mys Wilma

Min lilla älskade tjuriga bebis. Idag har inte vart en rolig dag. Wilma vill ingenting. Hon är så trött men vägrar sova. Den ända gången hon är lugn och inte skriker är när mina läppar är på hennes panna och hennes hand är i min. Är jag längre bort än en decimeter så blir hon galen.
Ganska mysigt ändå, men ja önskar att man kunde gå på toa utan att hon skrek sig blå.
Undra om hon blev skräckslagen av nattens hemskheter, när pappa nös! Ni som har hört han nysa vet hur läskigt de kan va om man inte är berädd på det :D


RSS 2.0