Bullfest

Idag har vi varit på långpromenad, spanade in kyrkan där vi tänker döpa Wilma. Efter kyrktitten så hälsade vi på mina jobbarkompisar, Benka å Robin, där bjöds det på nybakade kanelbullar av benkas fru Mia. Sen så gick vi å handlade på ica Eneby. Promenaden fortsatte genom lite barnvänliga grönområden, tiden får dock visa vart vi flyttar nästa år.


Karma

Är det fel att må bra när man läser om andras olycka? Jag kan inte göra annat än att le. Jag mår så bra. Jag är så nöjd med vårt liv. Visst, jag skulle vilja hinna gå på toa ibland eller kanske städa lite. Och mat det vet jag knappt vad det är längre. Men jag är nöjd ändå, jag har världens finaste familj. Jag skulle aldrig någonsin önska mig något annat.
Och att se att en viss person har ett sånt ruttet liv, och har haft det så svårt med så mycket det får mig att må så jävla bra.
Men är det fel? Karma is a bitch sägs det. Kan tillägga att den här människan är genomrutten och har gjort både mig och Daniel illa.
Kanske får le lite i smyg istället. Fast jag gör nog det efter jag har garvat arslet av mig ;)


28 sep

Söta lilla Skalle-Per :)


Lampan

Idag har de vart lugnt och skönt. Wilma har sovit hela dagen. Något trött blir man när man tycker det är kul att va vaken på natten!
Lampan var väldigt trevlig, de pratade länge och hade jätte kul. Måste ta ett snack med den där lampan! På natten vill vi sova.


Gnällis

Wilma har fått för sig att man inte ska sova på dagen. Man måste gnälla och vara i mammas famn ända tills pappa kommer hem. Men visst är det mysigt det också, så länge man är på bra humör.


OAE Hörseltest

Idag gjorde vi ett hörseltest, OAE ( autoakustiska emissioner), Wilma fick full pott och då blir man såhär nöjd.
Senare så tog en en runda på Ingelsta då Wilma var väldigt gnällig och verkade shoppingsugen. Tittade på lite skor och tog en fika. Vi kollade oxå in på lindex för att kolla in dom där överhypade Missoni kläderna, knappt något som såg vettigt ut och allt till höga priser.
//D


Mys

Morgonmys med min lilla bebis <3


Nöjd

Det är inte bara vi som tycker det är skönt att jag slipper dropp, även Wilma är nöjd. Eller så börjar hon fatta att hon är söt.
Min gammla klänning har hon på sig :)


Spegel spegel...

Idag har vi varit på sjukhuset i Linköping för andra gången och om ett par timmar ska vi tillbaka.
Däremellan så besökte vi IKEA för att låta Wilma titta på lampor och speglar, det var väldigt uppskattat.
Imorgon så får Emma sin sista dos av antibiotika och sen är det bara 5dagar kvar med piller och en återkontroll med ny bakterieodling.
Det har varit en lång och tråkig tid med öronen men snart är det förhoppningsvis över och då blir det en massa mys med Wilma.
//D


Fina Wilmis


Trötta


Går framåt

Wilma växer så de knakar. Hon är nu 59,5 lång och väger 5340g.
Hon har även blivit mer nyfiken på allt och hennes nacke börjar bli stadig. Dröjer inte länge alls tills hon kan gå :O


Grattis!

Grattis pappa Daniel :) inte mycket till födelsedag när den måste spenderas på sjukhus. Du fick iallafall världens bästa present, Wilma!


Jävla Mona?!

Jahopp, Emmas fiende har fått ett namn, Pseudomonas aeruginosa. En liten elak bacill som byggt bo i Emmas öron, men med ny å starkare medicin kombinerat med penicillin i dropp så börjar man skymta ljuset. Mycket tid spenderas på sjukan, två gånger om dagen ska hon ligga med dropp men huvudsaken är att hon blir frisk.

Mellan turerna till sjukan så försöker vi ha en normal vardag med lite miljöombyten, en liten fika och julklappsplanering. //D


Coolisen

Dagens outfit och facewear.


Trötter

Idag skulle ja verkligen vilja sova. Det var längesen man va så här trött. Wilma är också trött men hon vill verkligen inte sova. Hon tycker det är roligare att ligga och stirra på antingen mig eller bästisen "lampan".


Ensamma

Första dagen som jag och Wilma är ensamma :) Än så länge går det bra. Snart ska vi bege oss ut i regnet och promenera bort till vårdcentralen för att kräva starkare värktablettet, så man klarar av den här veckan.


Tom tits

Daniels sista semesterdag spenderade vi i Södertälje. Vi började med Tom tits tillsammans med fiskfarmor och farfar Robert. Därefter åkte vi hem till Anita för att träffa Wilmas kompis Alexander. Tyvärr va Alexander mer intresserad av Daniel :) Wilma va ju ändå så tråkig och sov nästan hela dagen.


Wilmas olika miner


Gnällig?!

Om folk tycker ja e gnällig, säg de då till mig förihelvete! Sluta snacka bakom ryggen! Jag har ont! Inte fan gnäller ja väl i onödan! Kör runt en kniv i örat så kan ni nog få se på liknande jävla smärta! O hur kul är det med en nyfödd bäbis som jag inte HÖR?! Kan inte amma heller pga penicilin samt att mjölken slutat rinna pga infektion i kroppen! Så inte nog med att man har så helvetes jävla ont i örat så påverkas man psykiskt med. Så håll käften för fan! O håll era åsikter för er själva tills ni e i samma sits. Då kan de snackas!


Natten

Lilla Wilmis sov typ hela natten. Hon vaknade lite snabbt vid kl 2 men somnade om direkt. Sedan vaknade hon 4:30 för mat o ett helvetiskt blöjbyte ;) snart kanske man får känna sig någorlunda utvilad.


Första medvetna leendet

Idag blir Wilma 5 veckor. Det firar vi med att börja le :)


Skogspromenad

Idag har vi vart hurtiga. Vi tog en skogspromenad på 2,4 km (wow). Efter att inte kunnat gå så mycket på nästan ett år, så var det väldigt skönt att komma ut.


Skitglad!

Plötsligt händer det, Wilma börjar klämma lite och såhär ser hon ut när hon skiter :)
Nu kommer hon sova gott och vara på bra humör, iaf en dag.


True love

Detta foto pryder nu vår vägg. True love <3


Pappa på riktigt!

Nu är alla papper ifyllda och jag är nu äntligen pappa på pappret oxå, däremot så var kvinnan på familjerättskontoret nog den mest humorbefriade surtant jag nånsin träffat. Det är förmodligen lättare att få en betongvägg att skratta än att få henne att dra på smilbanden, men nog om det.
Wilma fortsätter att ha problem med sin mage och hon har sina griniga dagar, som idag t.ex. men vad gör det när man blir så glad av att bara titta på henne.


Pappa på papper

Påväg till "soc" för att få en pappa. Då måste man va extra söt ;)


Öronbekymmer

Blire en blond bebis med hockeyfrilla? Kala fläckar lite här o där finns det iallafall :) (pappas gener *host*).

Idag var vi på vårdcentralen igen. Jag fick en avsugning av läkaren. Hoppas mitt öra blir bättre nu, ska tillbaka på onsdag för en till omgång ;)


10 September

Oh no! Wilma har blivit biten av en "my little pony" :O


Svar!!

Kommentar:
Det är väl ingen som har jämfört Wilma med en hund!!!!
Det finns olika kärlekar.
En till den som lever ihop med, kärleken till sina barn, kärleken till sina vänner och kärleken till sina husdjur
 
Svar:
Om du läser hela inlägget så står det om att kärleken till en hund inte är detsamma som till ett barn!! Alltså så förstår jag innebörden av olika kärlekar helt perfekt!
Om "någon" inte hade jämfört Wilma med en hund så skulle inte denna irritation finnas.
Men för att vara exakt så gjordes jämförelsen med barn iallmänhet. Att säga till en hundägare att man inte vill ha sin 3 veckor gammla bebis i närheten av hunden, var tydligen som att säga att hundägaren var en dålig förälder.
Men hur bra förälder är man om man skulle låta sin bebis var i närheten av en pitbull, som man endast träffat två gånger.
Om man då va en så bra förälder (till en hund?), skulle man då inte bara kunnat respektera önskemålet. Ja menar är man förälder borde man väl förstå den överbeskyddande rädslan?

Luktar gott?

Wilmas snygga sovstil. Hon ska bara ligga sådär :)


Mys

Soffmys! Snart kommer de säkert massa folk me en tvbänk och förstör :)


Gulligull <3

Vilken skillnad på en månad. Våran stora kärlek <3
Jag hatar allt vad puttinutt heter och tycker det är sååå löjligt med gull. Men jag tror jag blivit biten av en "My little pony" eller nått, för ja kan inte sluta tänka på puttinutt. När man kollar på Wilma så vill man bara äta upp henne. Så mycket kärlek!


8 September

Wilmas skumma sovstiler.


7 September

Idag var det besök hos bvc igen. Wilma är nu 57,5cm lång och väger 4990g.
Det börjar kännas på våra kroppar att hon växer, Daniels rygg är totalt paj. Vart ska de här sluta? :)


Fel

Fel på blogg.se idag. Går knappt att komma in. Bajs!! Får väl blogga mer imorrn då.


1 månad.

Idag fyller Wilma 1 månad och vad passar bättre i present då än ett medlemskap i härliga IFK Norrköping?

Igår fick Wilma en ny kompis, Maja. Maja och bor i Långshyttan, Grattis till familjen Sunesson och hoppas vi ses på nån VW träff nästa år.


Zzzzz...

Wilma säger tack o grodnatt ;)


Familj på prov?

En liten bild från i helgen där Faster Carro och Farbror Olle gullar lite med lillskiten. Olle ser lite sugen ut på en egen unge, eller är han mest nervös?


Wilmis

Wilma älskar att ligga o prata med sin nya bästis lampan :)


<3

Idag känner jag inte mig lika förbannad, mest besviken. Tur att vi har våran Wilma som lyser upp vardagen. Lätt värt alla nio månader med smärta, och den hemskt smärtsamma förlossningen. Jag skulle göra om det utan att blinka. Sån här kärlek går inte att köpa på blocket.


Stolt morfar


Frustrerad

Jag tar verkligen illa upp när någon jämför mitt barn med en hund. Jag förstår kärleken till ett djur, men det är SÅ långt ifrån kärleken till sitt barn man kan komma. För det första är djur och människor två olika raser. Och för de andra så skapar du ditt barn själv. Ett djur är något man lär sig älska. Ett barn är något du älskar redan innan det föds. Har man inga barn så har man ingen aning alls om hur man kan älska någon så mycket. Jag trodde inte att man skulle påverkas så som man gjort, men ja skulle kunna mörda om någon okänd kom för nära Wilma. Jag går hela tiden på min vakt ( känner mig ibland som wolverine, med knivhänder. Daniel vill hellre ha knogjärn) redo att smälla till någon som råkat putta till vagnen. De här att va förälder är som att sitta på en spikmatta. O de är fan inget att jämföra med hundar!


Madde

Christina Aguilera kopian (när C.A va smal) matar sin kusin <3


RSS 2.0